Ranč Skinwalker, misteriozno mjesto gdje vrebaju čudne sile.

Ranč Skinwalker, mjesto na kojem se dešavaju misteriozni događaji.

Viralna slika.

Ranč Skinwalker s površinom od 500 hektara, nalazi se u državi Utah. Ovaj ranč važi za mjesto paranormalnih aktivnosti. Postoje tvrdnje da se na ovom području  dešavalo nešto neobično i nadnaravno. Ranč je bio u vlasništvu mnogih ljudi, kojima  su se već od prvog dana boravka na njemu počele  dešavat neobične stvari.

Jedan od vlasnika Teery Sherman tvrdio je da su on i njegova supruga vidjeli vuka, koji ih je napao. Kada su počeli da pucaju na njega, metci su se samo odbijali. Navodno su vidjeli  mnogo letečih objekata, te  im je stoka misteriozno nestajala ili bivala unakažena.

Saznanja o dešavanjima na Skinwalkeru, potaknula su Roberta Bigelova, osnivača NIDSci ( Nacionalni institut za nauku o otkrićima) da ga otkupi, kako bi imao priliku da sazna nešto više o fascinantnim pojavama. Kupio ga je za 200.000 dolara i postao njegov vlasnik 1996. godine.

Robert je uvijek vjerovao da postoje neke veće sile, te da vanzemaljski svijet postoji.  Ranč mu je djelovao kao mjesto na kojem će dobiti provjerene dokaze o vanzemaljskom svijetu. Međutim, iako su provedena mnoga istraživanja, priča o nadnaravnim događajima nije potvrđena, ništa konkretno nije otkriveno.

Kako Robert Bigelov nije uspio u svojoj namjeri,  2016. godine je  prodao ranč. 2021. godine, ovaj američki biznismen je  obećao nagradu od milion dolara, onom ko mu donese dokaz o životu poslije smrti.

Vase misljenje?