Drastično promijenio svoj izgled, želi da izgleda kao vanzemaljac.

Da bi izgledao kao vanzemaljac, Francuz je uklonio nos i gornju usnu.

Francuz, Antoni Lofredo, s ciljem da postane crni vanzemaljac, krenuo je s raznim operacijama i promjenama svog izgleda. Pored ogromnog broja tetovaža, koje prekrivaju njegovo tijelo, išao je korak dalje. Uklonio je nos i gornju usnu, otkinuo prste, prepolovio jezik. Svoj put k željenom cilju nazvao je „The black alien project“.

Pošto je operacija uklanjanja nosa, ilegalna u Francuskoj, odradio ju je u Španiji.  Na svom instagram profilu je izjavio da je prezadovoljan s operacijom i zahvalio se hirurgu. Rekao da zahvaljujući njemu konačno može hodat uzdignute glave. Njegov san je da kožu zamjeni metalom i postane crni vanzemaljac. Od malena je bio opsjednut s transformacijama, a njegov započeti „projekat“ još uvijek nije prošao polovinu željenog cilja.

Dosta toga ima smišljenog u svojoj glavi, a polako ostvaruje svoje snove, korak po korak. Svakodnevno obavještava svoje posjetioce na nove transformacije. Sudeći po idejama, koje ima u svojoj glavi,  neće uskoro  stati. Njegovo tijelo treba još uvijek „nadograđivat“ rekao je. Poslovi koje je radio prije operacija, nisu ga činili sretnim. Sada je život mnogo ljepši, konačno voli sebe, svoj izgled. Uživa u svom tijelu, fasciniran je svojim izgledom. Iako za većinu ljudi izgleda jezivo, on ne mari za tim. San da postane crni vanzemaljac polako se ostvaruje.

Čovjek sa najviše tetovaža na svijetu.

Vase misljenje?