Pit Bull odgrizao nos i usnu djevojci.

Pit Bull ogrizao nos i usnu  djevojci, zastrašujući napad.

Pit Bull odgrizao nos i usnu djevojci

Pit Bull odgrizao nos i usnu dvadesetdvogodišnjoj Brooklinn Khoury dok je bila u posjeti kod rodice u Arizoni. Pit Bull ljubimac njene rodice, napao ju je uhvatio zubima za nos i usne, tresao od pod.  U zastrašujućem napadu otkinuo joj je  dio nosa i gornju usnu.

Drastično joj je promijenio izgled, zbog čega je pala u depresiju.  Razne misli počele su da joj se motaju po glavi. Kako će drugi reagovat na njen izgled? Kako će ikada više moći normalno da jede, da se smije?  Sve to ju je dodatno brinulo i užasavalo. Međutim kako je vrijeme prolazilo, naučila je da voli samu sebe.

Krenula je sa operacijama, a  već nakon prve je uvidjela veliku promjenu. Iako se plašila pogleda u ogledalo nakon operacije, pozitivno se iznenadila. Shvatila je da je ovo samo početak, da bi konačnica mogla biti onakva kakvu želi. Ovaj napad joj je pomogao da shvati da je svako lijep na svoj način. Da je unutrašnjost čovjeka mnogo bitnija od izgleda.

Brooklinn je također navela da je bilo potrebno mnogo vremena da nađe doktora.  Onog kojem upotpunosti može povjeriti izgled svog lica. Čekanje se isplatilo, izvrsni doktor čini sve kako bi se manekenka vratila normalnom životu.

 

pit bull odgrizao nos i usta pit bull odgrizao nos i usta

Pročitajte više : Najopasniji psi na svijetu.

Vase misljenje?