Dvije sestre se udaju za istog čovjeka, jer sve dijele od rođenja.

Dvije sestre se udaju za istog čovjeka, a takvu odluku su donijele jer sve dijele od rođenja.

Blizanke Owami i Olwethu Mzazi, u Južnoj Africi koje još od rođena dijele sve, odlučile su da dijele istog muškarca i da se udaju za njega. Dvije sestre se udaju za istog čovjeka jer ne mogu živjeti razdvojene.

Dvije sestre se udaju za istog čovjeka jer sve dijele od rođenja.
Sestre Owami i Olwethu Mzazi s mužem Mzukiseni Mzazi

Owami i Olwethu Mzazi, i 26 godina, najavile svojoj obitelji i prijateljima da su u braku s 51-godišnjim Mzukiseni Mzazi.

Blizanke su rekle da su oduvijek sanjale o udaji za istog čovjeka kao što i dijele sve od rođenja. „Mi uvijek činimo sve zajedno.“ „Mi dijelimo sve“. „Tako nas je naša baka podigla“, izjavile su sestre.

Identične blizanke iz Vosloorus, rekle svim muškarcima sa kojima su izlazile da će morati da ožene obje ako žele jer neće biti u mogućnosti da dobije jednu bez druge. Mnogi su pobjegli od njih kada su čuli take riječi. Njihov trenutni izabranik ipak je ostao sa njima,

Odrastajući, one  su uvijek prale suđe, čistile svoj dom, zabavljale pa čak i kupale se zajedno. Sada će biti u mogućnosti da dijele istog čovjeka u krevetu. Koliko god nama to zvučalo bizarno i gnusno, njihova odluka je takva.

 

Vase misljenje?