Da li je Adolf Hitler lažirao svoju smrt?

Da li je Adolf Hitler lažirao svoju smrt? Tajno Nacističko sklonište otkriveno u džungli, koja je tajn dosad neotkrivenog skloništa…

Adolf Hitler lažirao svoju smrt i pobjegao u tajno Nacističko utočište, sumnja koja i dalje prati mnoge…

Da li je Adolf Hitler lažirao svoju smrt?
Adolf  Hitler

Džungla u Argentini otkriva zanimljivo nalazište. Arheolozi su otkrili zanimljive detalje u tek otkrivenom skloništu koje se nalazi na udaljenom, zabačenom mjestu u dijelu Argentine.
Zbog Njemačkih kovanica 1938-1944 pronađenih na mjestu, vjeruje se da se radi o skloništu kojeg su Nacisti, neki od Hitlerovih vrhovnih pomoćnika sagradili kao sigurno utočište u slučaju poraza.

 

kovanice, novac.
Njemačke kovanice pronađene u skloništu

Vijest je je eskalirala nakon što je Naci-lovac, autorica  Simoni Renee Guerreiro Dias  tvrdila da je Hitler lažirao svoju smrt.  Nakon toga pobjegao je u Paragvaj preko Argentine prije nego se smjestio u malom Brazilskom gradu.

U svojoj knjizi u Brazilu, Simoni navodi o životu i smrti Hitlera i jasno tvrdi da zli diktator nije umro na kraju Drugog svjetskog rata.

Autorica kaže da Hitler 30. Aprila 1945., nije počinio samoubojstvo sa suprugom Evom Braun u bunkeru u Berlinu i tvrdi da ima dokaze da je živio 95 godina.

Da li je Hitler preuzeo prezime?

U njenoj knjizi teorija zavjere stoji da Hitler prije svoje smrti 1984. preuzeo ime Adolf  Leipzig. Imao je  crnkinju djevojku u Brazilu.
Hitler je bio poznat hiljadama mještana kao ‚Stari Njemac‘ u gradu Nossa Senhora do Livramento – tvrdi Simoni.

Da li je Adolf Hitler lažirao svoju smrt?
Slika za koju tvrde da je na njoj Hitler sa crnkinjom djevojkom u  Nossa Senhora do Livramento

Svoju ljubavnicu je koristio da prikrije svoj pravi identitet.
Simoni zahtjeva da se ekshumira Hitlerovo tijelo iz njegovog počivališta u Nossa Senhora do Livramento i da se izvrši DNK test pomoću rodbine koja žive u Izraelu.
Teoretičari zavjere dugo su tvrdili da je Adolf Hitler pobjegao iz Njemačke u Južnu Ameriku.

2011. godine u knjizi ‚Grey Wolf‘, bijeg Adolfa Hitlera autora Gerrard Williamsa i Simon Dunstana, stoji da je Hitler pobjegao sa Evom Braun do Patagonije i da je imao dvije kćeri prije nego je umro 1962. u 73-oj godini.

fotografije Nacistickih sklonista
Sklonište za koje se vjaruje da je bilo izgrađeno od strane Nacista u slučaju poraza.

No, Historičar Guy Walters se nije složio s tim tvrdnjama
Hitlerov život u Argentini u knjizi koja je objavljenja, Walters je nazvao smećem, čistom zabludom, da nema supstance na te tvrdnje i da nema mjesta u historijskom istraživanju.
Hiljade nacista je pobjeglo nakon rata uključujući najpoznatije Adolf Eichmann i Josef Mengele.
Hitlerov tjelohranitelj Misch koji je umro u 96-toj godini, navodno je posljedni čovjek koji ga je vidio , koji je rekao da je vidio kada je Hitlerova glava pala na stol nakon što je čuo pucanj iza vrata.

Da li je Hitler počinio samoubojstvo ili je lažirao svoju smrt to je na istražiteljima da otkriju kojima je otežano zbog zbog nedostatka bilo kakvih fizičkih dokaza za njegovu smrt.

Čitajte činjenice o Hitleru za koje niste znali.

Vase misljenje?