Majka ubila kćerku.

 Majka zlostavljala i ubila 16-mjesečnu kćer.

Star Hobson 16-mjesečna djevojčica, preminula je od povreda koje joj je nanijela majka Frankie Smith sa svojom djevojkom Savanom Brockhill. Škokantne prepiske između Frankie i Brockhill dokaz su ovog zločina nad nedužnim malim bićem,. Tjerali su djevojčicu da stoji u kutu, nazivajući je „malo zlo“. Smrt male Star desila se 22. septembra 2020. u Keighleyju. 
 
zlostavljanje
Frankie i njena partnerka Savana

 

Na suđenju je također navedeno da su djevojčicu dizali za vrat sa poda i bacali na krevet. Mnogi užasni video snimci predhodili su ovom užasnom činu. Snimak male djevojčice koja iscrpljena pada sa stolice na pod povlačeći stolicu na sebe, šokirao je mnoge. Umjesto da pomognu i utješe Star, Frankie i njena partnerka stajale su po strani i snimale djevojčicu, koja neutješno plače nakon pada.
 
Google pretraživanja „Koliko dugo možete izdržati bez sna“?, „Šta je potrebno za stvaranje modrica i otoka“?, „Savijanje prstiju unazad“, “ Kako se možete udaviti“ i mnoga druga bizarna pretraživanja prikazana su na suđenju.  
 
Majka ubila kćerku
Star Hobson djevojčica koja je zlostavljana i ubijena.


Djevojčica je u bolnicu primljena 22 septembra 2020,  povrede koje su joj nanešene bile teške, nije joj bilo pomoći, preminula je. Veliko oštećenje trbušne šuplljine, koje je mogao da uzrokuje samo snažni udarac, dva prijeloma desne noge, prijelom staržnjeg dijela lubanje samo su neke od povreda koje su nanešene ovoj maloj djevojčici.

 
Rodbina male djevojčice bila je zabrinuta modricama koje su uočavali kod nje,  neki su čak zabilježili kamerama i obavijestili socijalnu službu, no međutim djevojčica je i dalje ostala kod majke. Majka i njena partnerka poriču krivnju i navode da su star naudila druga djeca. Sud odbija tu tvrdnju navodeći da katastrofalne povrede koje je djevojčica zadobila nisu mogla djeca da nanesu.

Vase misljenje?