Serijski ubica, Amarjeet Sada.

 Serijski ubica ima samo 8 godina.

 

serijski ubica dječak
foto:youtube

Amarjeet Sada dječak iz Indije koji je svoje prvo ubistvo počinio sa samo sedam godina, najmlađi je serijski ubica na svijetu. 2006. godine  Amarjeet je prvo ubio svoju rođaku, ujakovu kćer koja je imala 6 godina.

 
Navodi se da je porodica znala za ovaj ubistvo, kao i ubistvo njegove osmomjesečne sestre, ali su to smatrali porodičnim stvarima, koje unutar porodice moraju riješiti. No, 2007. desilo se još jedno ubistvo. 
 
Ubistvo djevojčice od šest mjeseci, koja mu je bila komšinica pokrenulo je istragu. Majka ove bebe je rekla da je ostavila kćer da spava u školi, ali kada se vratila nije je bilo. Nekoliko sati kasnije Amarjeet je priznao da je on odgovoran za nestanak djevojčice iz škole.
 
Istraga je počela, te su uz njegovu pomoć došli do mjesta gdje je bilo djevojčicino tijelo. Djevojčica je zadavljena i udarena ciglom u glavu, a potom pokopana. Iako su se prva dva ubistva skrivala, istina je izašla na vidjelo. Sva tri ubistva su počinjena na isti način.
 
Kako u Indiji zakon nalaže da dijete ne može u zatvor, ovaj serijski ubica tada je smješten u dječiji dom. Prema nezvaničnim infomacijama, dječak se trenutno nalazi u jednoj kući u gradu Munger. 
 

Youtube video: Wabs Stories

Vase misljenje?