Zmija ugrizla djevojčicu.

Zmija ugrizla djevojčicu za lice.

 

ugriz zmije
screenshot:youtube

U jednom zoološkom vrtu u Rusiji, koji je posjetila petogodišnja djevojčica u želji da se zabavi, dogodilo se nešto neočekivano. Zmija ju je ugrizla. Prema neslužbenim informacijam, djelatnici ovog zoološkog vrta ponudili su djevojčici da joj stave zmiju oko vrata. Iako je negodovala u početku, kasnije je ipak pristala. Iako se u početku činilo sve ok, desio se preokret.

 
Nakon što su djelatnici djevojčici stavili zmiju oko vrata, dogodilo se nešto strašno, ona ju je ugrizla. Snimak roditelja koji su snimali ovaj događaj, koji je malu djevojčicu trebao da podsjeti na lijepe trenutke i trenutke hrabrosti u zoološkom vrtu, postao je šokantan.. 
 
Iako se radilo o zmiji koja nije otrovna, roditelji su djevojčicu odveli u bolnicu, da bi pratili njeno stanje. Djelatnici zoološkog vrta su istaknuli da je ovo šok i za njih, te da se nikad prije ovakvo nešto nije dogodilo na njihovom radnom mjestu. 
Šta je utjecalo na mirnog pitona da ugrize malu djevojčicu, svi su se pitali? Miris piletine koju je djevojčica jela neprosredno pred dolazak u zoološki vrt, jedna je od teorija koju navode kao mogući napad zmije na ovu preslatku djevojčicu. Vjervatno ju je zmija namirisala, te je zbog toga došlo do ugiza. 

video:World News

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *