Amerikanka ubila sina zbog memorijske kartice.

Amerikanka ubila sina.

amerikanka ubila sina
foto: Chichago police Department


Amerikanka ubila sina zbog memorijske kartice, navodi  Chicago CBS Local. Kadena Ingrama je ubila majka Fallon Haris. Ova majka monstrum je ubila svog 12-godišnjeg sina zbog memorijske kartice.

Navodno je Haris izvadila memorijsku karticu iz auta, ali je zaboravila da je ona to uradila. Kada nije mogla naći karticu, optužila sina da ju je ukrao. 

Prepirala se je sa njim i pokušavala da sazna šta se dogodilo sa karticom. Međutim Kaden nije imao odgovor, nije mu vjerovala da ne zna ništa o tome.

Iskoristila je pištolj koji je posjedovala sa dozvolom, te zaprijetila sinu. No, međutim iako mu je prijetila nije dobila željeni odgovor. Kaden ju je uvjeravao da ne zna gdje je, no ona mu nije povjerovala, te ga je upucala. 
 
Snimak nadzorne kamere u kući zabilježio je trenutak kada majka puca u sina, potom telefonira, a nakon telefonskog poziva prilazi sinu sa istim pitanjem i ponovo puca u njega. 
 
Nakon što je ubila sina pozvala je rođake i rekla šta se dogodilo. Šokirani rođaci obavjestili su policiju i njenog muža. Potrešeni muž izjavio je da Haris i Kaden nikad nisu imali prepirke, ovo ga je šokiralo. Nije mogao pretpostaviti da bi do ovog ikad moglo doći. Prijeti joj doživotni zatvor.
Vase misljenje?