Ubio svoju suprugu, njenu kćerku i zeta na Dan zahvalnosti..

Čovjek koji je ubio ženu na Dan zahvalnosti.

trostruki ubica
Jeanett i njen suprug Cristopher.
Skladan i sretan brak supružnika Jeanett i Cristophera Gattis, u očima porodice i komšija završio se tragično. Svi su ih vidjeli kao sretan par, ali niko nije znao šta se zapravo dešava iza zatvorenih vrata. Živjeli su u Chesteru u Virdžiniji.  2017. na Dan zahvalnosti kada se porodice okupljaju da bi stvorili lijepa sjećanja, Jeanett je pozvala svoju kćerku iz predhodne veze i njenog dečka da provedu odmor kod njih, a ujedno i Dan zahvalnosti.

Jeanetittna kćerka Candice Kunze i njen dečko Andrew Buthorn bili su fizioterapeuti koji su živjeli u Oregonu. Oni su odlučili da se presele u Virdžiniju, te im je poziv Candicine majke dobrodošao da provedu više vremena tu i da vide da li im život tu odgovara.
Candice i Andrew
Candice i Andrew 
slika:nydailnews.com
Boravak u zasebnoj kućici na imanju Gattis im je bio  prijatan, a i Jeanett je bila oduševljena njihovim prisustvom u kući. No, Cristopheru Jeanettinom mužu prisustvo ovog mladog para počelo je da smeta, te je počeo nemir u kući. Jeanett je očajnički pokušavala da smiri situaciju, al bez uspjeha. Prije dva dana Dana zahvalnosti Cristopher im je otvoreno rekao da je vrijeme da odu. 

Jeanett i njen muž dolazili su u sukobe, jednom je  pokušao da je  udari, ali na sreću Andrew je smirio situaciju. Cristopher se čak izvinuo Andrewu riječima žaljenja što im je otežao boravak na njegovom imanju.

Burne svađe sa mužem, potaknule su Jeanett da telefonski snima svaki njegov izlijev bijesa prema njoj. Kobne noći na Dan zahvalnosti dok su se  Candice  i njen dečko opuštali u masažnoj kadi u vrtu, njen oćuh im je prišao i počeo da prijeti. Jeanett je uočila svađu s prozora i počela da snima Cristophera koji im je prijetio, 

Bijesni Cristopher je uzrujan otišao na kat kuće, uzeo pištolj i vratio se do mladog para kojem se u međuvremenu pridružila i Jeanett. Kada ga je uočila Candice je počela da ga snima, ali on je počeo da puca u njenu majku, koja je pala na tlo. Šokirana počela je da vrišti, a Cristopher je počeo na nju da puca. 

Andrew je uspio da se skrije iza kuhinjskog stola,  govorio mu je da prestane i da će napustiti njegovo imanje istog trenutka, kako je i želio. Krenuo je u bijeg prema izlaznim vratima ali je ubijen u vrtu. Cristopher je sjeo na stepenice i čekao policiju, koju su pozvali susjedi kada su čuli pucnjavu i uključeni sigurnosni alarm. 


Cristopher se pravdao da su ga izazivali, omaložavali i prijetili mu, ali pronalazak mobilnog telefona njegove supruge pokazao je sasvim nešto drugo. Užasni snimci na telefonu dokaz su da se ove noći desio zločin kakav se ne pamti na Dan zahvalnosti. Osuđen je na 58 godina zatvora za trostruko ubistvo..

Post a Comment

Noviji Stariji