Čovjek sa najviše tetovaža na svijetu.

Čovjek sa najviše tetovaža na svijetu je Laki

razne tetovaže
foto:wikipedija

Čovjek sa najviše tetovaža na svijetu je Laki Dajmon Rič. Njegovo tijelo je prekriveno tetovažama. Sa tijelom na kojem su iscrtane tetovaže lako može da  glumi u nekom horor filmu. Svoju prvu tetovožu uradio je sa 16 godina, a danas važi za osobu sa najviše tetovaža na svijetu. Pridružio se cirkusu sa 16 godina, bio je vješt sa vožnjom bicikla na jedan točak, dok guta mač i žonglira motornom testerom, po tome je postao jako popularan.

 
Tada je dobio novo ime Laki Dajmon Rič, dok mu je ime po rođenju u Novom Zelandu bilo Gregori Paul Meklaren. Opsjednutost tetovažama traje već godinama, te za sebe kaže da njegove tetovaže njega ne čine drukčijim od ostalih ljudi.  Do 2006.  najtetoviranija osoba na svijetu bio je Tom Leppard, a zatim je Laki preuzeo tu titulu.
 
Laki kao nositelj Guinnessova rekorda po istetoviranosti tijela, za koje je bilo potrebno preko 1000 sati bojanja, također je sklon bušenju ušiju, te trenutno ima dosta pirsinga na ušima. Pored toga njegovi zubi prekriveni su srebrnim krunicama. Svojim izgledom privlači poglede drugih. Gdje god da krene svi ga gledaju. Nekima je uzor, a neki su zgroženi njegovim izgledom.
slike tetovaža
foto:Profimedia
Vase misljenje?