Staklena promatračnica na 94 spratu, koja se pomjera naprijed.

Staklena promatračnica pruža nevjerovatan pogled.

Pogled koji nudi staklena promatračnice oduševio je posjetioce. „Nevjerovatno je gledat na grad sa tolike visine u takvom položaju“. „Ovo se mora ponoviti“ Samo su neke od izjava zadovoljnih posjetioca. Očarani su pogledom koji ostavlja bez daha. Čikako Vam nudi taj pogled, posjetite ga.

staklena promatračnica
Ako želite posjetiti Čikako, nikako te ne činite bez da posjetite ovu zgradu. Staklena promatračnica smještena je u bivšoj zgradi John Hancocka,  nudi nevjerovatan pogled na kulturni gradski horizont. Najuzbudljivija vožnja u Čikagu, 1000 stopa iznad Veličanstvene milje, prima istovremeno 8 posjetioca. TILT uzbudljiva atrakcija, jedina na svijetu, promjenila je način na koji posjetioci vide Čikago.
posmatračnica
Na 94 spratu, do kojeg možete doći najbržim liftom u zemlji koji putuje 32 kilometra na sat, čeka vas promatračnica. Ako želite uživat u ovom pogledu stanete uz prozor, uhvatite se za ručke s obe strane i vožnja moze da počne. Prozori se naginju napred a vi uživate u pogledu na grad. Posjetioci ovu atrakciju mogu posjetiti svaki dan, a ulaz košta 20 dolara. 
zabava

Obilazak zgrade sa koje možete uživati u pogledu glavna je atrakcija u Čikakagu, posjetioca ne nedostaje. Prozori promatračnice  uvjek su prepuni radoznalih, mali očiju. Svi žele da vide taj veličanstveni pogled koji pruža i omogućava samo ova zgrada.

Vase misljenje?