Ray i Jeni ponosni roditelji čak 16 djece.

Ray i Jeni ponosni roditelji.

Upoznajte porodicu Bonell, najmnogobrojniju porodicu u Australiji.

Kada su Ray i Jeni stupili u ljubavnu vezu, Jeni je bila mišljenja da neće imati djecu. Iako joj je Ray dao do znanja da mu je želja imat četvero djece,  bila je uvjerena, da se to s neće desiti ako ostane s njom. Nakon par godina Rayova želja se ostvarila, postao je otac 4 djece. Mada mu to nije bila prvobitna želja, niz nakon četvrtog djeteta se nastavio.
Ray koji je maštao o igranju sa bar četvero svoje dijece,dobio je više od očekivanog. Sada je  ponosni otac čak 16 djece. Jeni koja je bila uvjerena da neće imati djecu, je osnovala veliku porodicu, postala je  i baka. Trenutno s njima zivi 11 djece, pa veselja i zabave ne nedostaje.
Ko je porodica Bonell?

 

Odlazak u supermarket je neizbježan svake sedmice, te im je potrebno oko 600 dolara sedmično za osnovne prehrambene namirnice. Kuhaju redovno, ne troše novac na brzu hranu. Međusobno se pomažu i sve poslove obave brzo i lako, u slozi je snaga. Jeni je pisac i vloger, te redovno podstiče druge roditelje da je porodica i vjera dovoljna za sreću. S novom sezonom unuka koji stižu, ova porodica će postat još veća.
Vase misljenje?