Susret blizanaca po prvi put, nakon sto su na surov nacin razdvojeni.

Prvi susret blizanaca, nakon sto su razdvojeni dok su bili bebe.

Prica pocinje tako sto je jedan od brace blizanaca oznacen na Facebook fotografiji. Označio ga je njegov prijatelj jer je mislio da je na slici ustvari on..Kada je vidio sliku, shvatio je da osoba koja je oznacena njegovim imenom nije zapravo on.  To je ustvari sasvim druga osoba koja mu lici kao jaje jajetu. To ga je potaknulo da krene u potragu za svojim dvojnikom, odnosno svojim bratom blizancem od kojeg je razdvojen po rodjenju.

Saznanje da ima brata blizanca šokiralo ga je. Posvojeni su od strane dvije razlicite porodice i nisu znali za postojanje jedno drugog. Ucinio je sve da ga nadje i stupi u kontakt s njim. Pokušavao je na razne načine da dobije bilo kakvu informaciju o njemu.  Nakon par mjeseci konacno  je u tome i uspio. Prvi kontakt s njim bio je dirljiv.

Njegov brat  koji zivi u New Yorku pozvao ga je da dodje kod njega da se upoznaju. Naravno, bez razmišljanja odmah je pristao pa je iz Idaha odmah krenuo u New York da ga konacno upozna.  Susret  blizanaca je bio veoma emotivan.  Saznanje da imaš brata blizanca nakon toliko godina je pretužno. Koko god blizanci ne kriju oduševljenje njihovog upoznavanja.

 

 

Vase misljenje?