Sudac Frank Caprio pomaže optuženim da plate kaznu.

Sudac Frank Caprio pomaže optuženim. Djeca odredjuju kaznu za roditelje

Frank Caprio je sudac koji odusevljava ljude širom svijeta, svojim specificnim sudskim odlukama.  Naime, ovaj sudac živi u maloj američkoj državi Rhode Island, tačnije u njenom glavnom gradu Providence. Kada je njegov brat Joe prije dvadesetak godina uvidio njegov način rada, odlučio je da ga snima. Uskoro je Frank postao velika zvijezda, pa je s lokalnih vijesti prešao na nacionalne vijesti ABC6-WLNE.

Svi slučajevi su istiniti a tako i osobe. Većinom se bavi slučajevima neplaćenih kaznih za parkiranje. Da ljudi podržavaju ovaj način rada sudca Franka dokazuje i to što se javljaju mnogi donatori koji daju određenu svotu novca. Novac daju da bi pripomogli optuženima da lakše snesu troškove za koje su okrivljeni. Naravno, sudac Frank po svom nahođenju daje novac onom kome on smatra da je stvarno potreban.

Mnoge je rad ovog izuzetno pravednog i dobrodušnog sudca, doveo do oduševljenja. Mnoge je rasplakao, a mnoge čak i nasmijao svojim presudama. Najzanimljiviji slučajevi su oni, kada sudac Frank trazi od djece optuženog da izreču kaznu za svog roditelja.  Pogledajte neke od videa, koji će vas sigurno dirnut u srce.

 

Njegov način rada pohvalili su mnogi. „Poseban je i neponovljiv“  Frank Caprio.

 

Vase misljenje?