Monstruozni roditelji zatvorili 6 godina djevojku u ruševinama!

Šest godina zatocena djevojka. Roditelji zatvorili djevojku u ruševini zbog mržnje prema njenom momku.

Drastična mjera kazne za djevojku koja je imala vezu za koju roditelji nisu odobravali.

Monstruozni roditelji zatvorili 6 godina djevojku u ruševinama!
Monstruozni roditelji zatvorili 6 godina djevojku u ruševinama!

2009. godine, 24-godišnjakinja Zhang Qi zbog roditelja koji su se protivili njenoj vezi, raskinula je vezu s momkom. Iako je više puta Zhang rekla roditeljima da je veza gotova, njeni roditelji su uzeli drastičnu mjeru zaključavši je na udaljenom mjestu u ruševinama u selu Jingang u središnjoj kineskoj pokrajini Hubei.
Ako bi neko pitao za nju, odgovor je bio za sve isti, da su je zatvorili zbog mentalne bolesti i da je drže zbog vlastite zaštite.

Niko se nije smjeo miješati u takvu odluku jer njeni roditelji su bili vrlo moćni, utjecajni i strogi ljudi, rekao je seljak Chow Jen. Svi su znali o zatvorenoj djevojci.
Chow Jen je i bio taj koji je otkrio užasne fotografije o djevojci Zhang koja je bila prisiljena živjeti u takvim uvjetima. Chow je rekao da više nije mogao više šutjeti nakon što se odselio i odlučio da iznese jezivu priču unatoč prijetnjama koje je dobio od strane roditelja Qi. Rekao je da je morao uraditi ono šta mu savjest nalaže i izložio je fotografije jer lokalne vlasti su odbile intervenirati bez ikakvih dokaza.

Chow nakon što se odselio, svaki put kada bi se vraćao u to mjesto, potajno bi djevojku obilazio, a zadnji put je našao na slami sa nekoliko pokrivača i nešto malo hrane. Odlučio je da progovori.
Kontaktirao je policijuu i objavio slike online.

E, sad vi ovdje presudite ko je zapravo mentalni bolesnik?


Post a Comment

Noviji Stariji