Monstruozni roditelji zatvorili 6 godina djevojku u ruševinama!

Šest godina zatocena djevojka. Monsruozni roditelji zatvorili djevojku u ruševini zbog mržnje prema njenom momku.

Drastična mjera kazne za djevojku koja je imala vezu za koju roditelji nisu odobravali.

Monstruozni roditelji zatvorili 6 godina djevojku u ruševinama!
Monstruozni roditelji zatvorili 6 godina djevojku u ruševinama!

 

2009. godine, 24-godišnjakinja Zhang Qi zbog roditelja koji su se protivili njenoj vezi, raskinula je vezu s momkom. Iako je više puta Zhang rekla roditeljima da je veza gotova, njeni roditelji su uzeli drastičnu mjeru zaključavši je na udaljenom mjestu u ruševinama u selu Jingang u središnjoj kineskoj pokrajini Hubei.
Ako bi neko pitao za nju, odgovor je bio za sve isti, da su je zatvorili zbog mentalne bolesti i da je drže zbog vlastite zaštite.

Niko se nije smjeo miješati u takvu odluku. Njeni roditelji su bili vrlo moćni, utjecajni i strogi ljudi, rekao je seljak Chow Jen. Svi su znali za zatvorenu djevojku..
Chow Jen je  bio taj koji je otkrio užasne fotografije o djevojci Zhang koja je bila prisiljena živjeti u takvim uvjetima. Chow je rekao da više nije mogao više šutjeti nakon što se odselio i odlučio da iznese jezivu priču unatoč prijetnjama koje je dobio od strane roditelja Qi. Rekao je da je morao uraditi ono šta mu savjest nalaže. Izložio je fotografije jer lokalne vlasti su odbile intervenirati bez ikakvih dokaza.

Chow nakon što se odselio, svaki put kada bi se vraćao u to mjesto, potajno bi djevojku obilazio, a zadnji put je našao na slami sa nekoliko pokrivača i nešto malo hrane. Odlučio je da progovori.
Kontaktirao je policijuu i objavio slike online.

E, sad vi ovdje presudite ko je zapravo mentalni bolesnik?

Vase misljenje?