Hiljade prijava – „Plutajući grad“ vidjeli na nebu iznad Kine!

Interesantan fenomen u Kini: Hiljade svjedoka tvrdi da su vidjeli ‚plutajući grad‘ na nebu.

Zanimljiv video kao i fotografije ‚plutajućeg grada‘ na nebu iznad Kine.

fenomen, plutajuci grad
‚Plutajući grad‘ na nebu iznad Kine

Stanovnici u Foshan, Kina imali su piliku gledati nesvakidašnji prizor kroz prozore svojih domova. Na nebu je bio plutajući grad.   se Postavljaju se  pitanja, da li je ovo moguće? Fata Morgana? Pogled u drugu dimenziju ili je Ipak u pitanju nešto sasvim drugo?

Lokalni stanovnik je uspjeo da napravi kratki videosnimak grada koji lebdi i postavio ga na vijesti gdje je postao spektakl za tumačenje.

Gospodin Wu je snimio sliku na 12. Oktobar u Jiangxi i kaže da je bila vidljiva 30 minuta a zatim je potpuno nestala.

Fatamorgana je optička iluzija, kako tvrde stručnjaci koja se može vidjeti na moru ili kopnu. Ovaj fenomen je samo iluzija nečeg.
Fata-Morgana obično sadrži optičku distorziju i izvrtanje objekata kao što su brodovi, neki objekti itd. koji se mogu pojaviti na nebu kada se odraz nečeg, tj. slika složi kada zrake svjetlosti zavoja tokom prolaska kroz zrak različitih temperatura kao u izmaglici i toplini.
Ipak, neki su još uvijek skeptični, pitaju se, da nije se paralelni svemir jednostavno otvorio?

Ovo nije prva „Fata Morgana“, pojava koja se desila.
2011. godine u Martu, stotine stanovnika Nigerije u mjestu Bauchi su imali priliku da vide rijetki fenomen, inter-dimenzionalni plutajući grad na nebu iznad svojih ruralnih zajednica.

plutajuci grad, slike
Plutajući Grad

Kako svjedok tvrdi iznenada se pojavila široka i velika masa iz ničeg a izgledalo poput oblaka koji bi plutao po nebu i mogao je jasno da vidi prelijepe visoke zgrade unutar njega, čak se mogao čuti i zvuk kao iz neke tvornice buka mašina.

Fatamorgana ili ne, sigurno će ovaj fenomen stanovnici Nigerije i Kine dugo pamtiti.

Vase misljenje?