Učenica se objesila zbog smrti majke.

Tuga: Učenica se objesila nakon što joj je majka umrla od raka, očajna  12-godišnjakinja pronađena  mrtva u svojoj spavaćoj sobi.

Objesila se Isabel Ann Richardson, djevojčica od 12 godina koja se teško nosila sa smrću svoje majke.

djevojcica
Učenica se objesila zbog smrti majke.
Majka Karina Richardson, 37, koja je umrla od raka, preminula je u 2010 i od tad su počele muke djevojčice Isabele koje su rezultirale samoozlijeđivanju.
Ranije ove godine djevojčica se samopovređivala i objavljivala slike online a otac je tražio pomoć od školskog medicinara.
No, unatoč razgovorima sa medicinskom sestrom, njena tuga je savladala i 12. maja otkrivena je kako visi u svojoj sobi gdje je pronašao otac Stephen.

Nakon istrage o smrti djevojčice, otac unatoč razgovorima da joj pomogne, rekla bi da je prekinula sa samopovrijeđivanjem a školskom osoblju je rekla da to čini jer joj nedostaje majka.
skola
Škola Hewett 
Krivnju ne snosi niko ali će škola Hewett biti preispitana koliko je profesionalna oko patsoralne brige za podršku učenicima, posebno kada se zna da imaju problema. 
Opisujući njenu smrt,  otac Richardson je rekao: "Nikad nisam mislio ni na trenutak da će učiniti nešto takvo kao oduzeti sebi život. Uvijek ću misliti da sam mogao učiniti više. "

Ovo je rijedak slučaj u svijetu da djeca čine samoubojstvo no, nažalost dešava se i to.

Post a Comment

Новија Старијa77