Ostavila supruga zbog njegovog izgleda. Sada žali za tom odlukom.

Njegova prva supruga ga ostavila jer je "ružan". Sada gorko žali za tom odlukom.

On ima tijelo normalnog muškarca, ali njegovo lice izgleda više na iskrivljenu masku.

Godfrey Bagum osvojio je titulu "najružniji čovjek u Ugandi" u takmičenju. Ali, ono što se događa s njim će vas ostaviti jednostavno bez teksta.

Najružniji covjek
Godfrey Bagum osvojio je titulu "najružniji čovjek u Ugandi"
Godfrey Bagum je rođen prije 47 godina, u zemlji u kojoj osobe sa invaliditetom imaju mnogo teža vremena nego u SAD-u. U Ugandi, takve ljude ne podržava zakon invaliditeta.
Godfrey Bagum osvojio je titulu "najružniji čovjek u Ugandi" u takmičenju. Ali, ono što se događa s njim će vas ostaviti jednostavno bez teksta.
deformisanost tijela
Uganda: deformacija lica/Najružniji čovjek u Ugandi
Bez obzira na sve poteškoće u životu, Godfrey Bagum je uspio da održi svoju vitalnost i postao je zadovoljna i sretna osoba. Oženio prekrasnu, mladu ženu koja je na kraju ostala trudna. Ali, 4 godine on se ne usuđuje da upozna njenu porodicu. On je bio uvjeren da će reći joj da ga napusti. Želio je da prvi njeguje svoj odnos sa djetetom u nadi da uvjeri njenu obitelj u njegovu vrijednost bez obzira na izgled.

Međutim, u 6. mjesecu trudnoće, njegova supruga ga ostavlja. Dva mjeseca kasnije, ona se vraća njemu. Njegova reakcija je bila sjajna pa joj je rekao ako joj je teret njegov izgled da slobodno ode. Upravo je to i učinila.

Zahvaljujući čovjeku iz Ugande nepokolebljivoj odlučnosti, on je u stanju da jednostavno odusta, čak i kada saznaje da ga je supruga zaista ostavila.
On se oporavlja od slomljenog srca i ubrzo upoznaje ljubav svog života, Kate Namanda. Ona je ne samo 20 godina mlađa od njega, ali je također i lijepa. U međuvremenu, ona je rodila njihovo osmo zdravo dijete ove godine! Ali to nije dovoljno.
Invaliditet
Ljepotica i zvijer
Ne samo da je ovaj čovjek - UNATOČ izgledu koji plaši većinu žena - osnovao porodicu, ali on je uspjeo da zaradi za život zahvaljujući njegovom izgledu! To zvuči nevjerovatno ali je tako.
Godfrey Baguma održava koncerte i ispunio je svoj dječački san: postao je pjevač!
deformacija lica
Čovjek s deformisanim licem postao pjevač
Ko god da ga procijeni zbog njegovog pojavljivanja i njegove deformirane glave i lica čini tako brzopleto. Njegovo ime izvođača je "Ssebabi", što znači u Ugandi "najružniji od svih." On je čak učinio neke iznenađujuće koprodukcije sa poznatim umjetnicima Ugande. On je nedavno upravo napravio svoj prvi video spot, koji je bio hit u Ugandi.

Njegovo zdravlje i njegovi invaliditeti nikada nisu ispitani i nikada nisu dijagnosticirani. Sve što je preostalo je da želim ovom nevjerovatnom samouvjerenom čovjeku dug i sretan život.

Post a Comment

Новија Старијa77