Jeziva Povijest o Ukletoj Palači u Teksasu.

Jeziva povijest o ukletoj ‚Patuljak Palači‘, otac klao obitelj i vukao tijela u ormar.

Gillespie palača u San Antonio (Texas)  ili bolje poznata kao ‚Patuljak Palača‘ s razlogom, ima svoju vrlo jezivu povijest.

palača/ foto
Jeziva Povijest o Ukletoj Palači u Teksasu.

Legenda kaže da u 1920. vrlo bogata obitelj se preselila u grad nakon što je otac dvoje djece se obogatio pojavljujući se u Holivudskim filmovima kao mala osoba. Njegova supruga je također vrlo mala ali su imali dvije kćeri normalnog uzrasta.

Gospodin Gillespie nije uživao u kući za ljude normalne veličine, čak je to njemu bilo pomalo i uvredljivo, tako da je potrošio veliku svotu novca da sagradi omanju palaču, s niskim zidinama za male ljude, sitne kvake, kratke hodnike pa čak i kratka kupatila.
Također je sagradio male kućice uz imanje koje su trebale poslužiti kao četvrti za njihove službenike.

kućica za patuljke
Kućica-patuljak

Unatoč niskom imanju gospodin je angažirao vrtlare, sluge i ostale pomoćnike normalne visine.
Uskoro, otkrilo se da gospodin Gillespie vrlo maltretrira svoje domaćice, koje ne što su se loše tretirale već su bile i prisiljene da žive u malom prostoru koje nije bilo namijenjeno za njihovu visinu.

Postoje dvije verzije o Patuljak Palači kako se priča završava.
Prva verzija je ta da je otac poludio i napao svu svoju obitelj, zaklao jedno po jedno vukući njihova tijela na sprat u ormar gdje ih je i ostavio.
Nakon što je ubio svu svoju obitelj, ubio se iz pištolja.

Očito, neki od članova obitelji nisu bili mrtvi, kada su ostavljeni u ormaru.
Nakon što su vlasti pronašli njihova tijela poslije nekoliko dana, pronašli su i bilješke pisane krvlju na zidinama kao i oznakama grebanja kako su pokušavali pronaći izlaz.

Druga verzija priče.

Druga verzija priče jeste da jedan od službenika frcio nakon dugog zlostavljanja.
Zapalio je Patuljak Palaču a zatim napao članove obitelji sa sjekirom.
Sluga je zatim polumrtva tijela odvukao u ormar a potom je počinio samoubojstvo puškom.Nakon ugašene vatre, vatrogasci su pronašli tijela obitelji i sluga, te su pokušavali da otkriju šta se desilo.

Danas, Palača još uvijek stoji i ne izgleda kao da je bila u požaru iako legenda govori o tome.
Mještani se zaklinju da još uvijek čuju zvukove grebanja koje dolazi iz unutar zidina.
Zvukovi su najviše primjetni u blizini prostorije gdje je bio smješten ormar u kojem su tijela pronađena prema obje verzije priče.
Također mještani tvrde da se mogu čuti vriske iz kuće iako je kuća slobodna godinama. Ponekad mogu vidjeti sjenke koje se kreću kroz praznu kuću.

Bila jedna ili druga istinita verzija, činjenica da je cijela obitelj stradala a iza njih ostala palača s jezivim tragovima prošlosti.

Vase misljenje?