Obitelj pronašla ‚Alien Artefakt‘ blizu svoje kuće.

Godine 1974. Ova obitelj navodno pronašla ‚Alien artefakt‘ blizu svoje kuće.

Tijekom godina, bilo je više od nekoliko susreta s takozvanim „vanzemaljskih artefakata.“ Većinom, ovi susreti se lako mogu objasniti kao rad preaktivane mašte. Međutim, postoji nekoliko koji bi mogli zapravo biti pravi.

misterija sfere
‚Alien Artefakt‘

Savršen primjer za to je priča o Betz sfere. Obitelj Betz živjela na velikom komadu nekretnine u Floridi u blizini grada Jacksonville. Jedne večeri, obitelj se pregledali kupljenu 88-ral parcelu zemlje koja je opustošena čudnom vatrom. Zajedno među spaljenom močvarom, našli su ovo …
Savršena srebrna kugla, oko osam inča u promjeru.

Obitelj Betz početku mislila da je nova vrsta državne sonde ili satelita. Oni su na kraju odlučili uzeti kuglu, misleći da nije ni jedno od toga. Sljedećih nekoliko dana, kugla je ostala u obiteljskoj kući i ništa se zapravo nije dogodilo. Onda  jednog dana, dok je sin iz obitelji zasvirao gitaru, kugla je  počela da rezonira na frekvenciji koja je plašila njihovog psa.
Ubrzo nakon incidenta, obitelj Betz je počela primjećivati druge čudne događaje.
Tajanstveni svemir

Kad je gurnuo preko poda, sfera je mogla zaustaviti i promijeniti smjer. Obično bi se trebala vratiti osobi koja je gura. Članovi obitelji su zapazili kao da neko (ili nešto)  kontrolira sferu. Čak su navodili da je prkosila fizici i popela se na ukošen stol. Nepotrebno je reći, bijes medija je uslijedila. Članci o sferi su se pojavili u publikacijama kao što su New York Times i londonski Daily.

Ono što je počelo kao novost  ubrzo je postala noćna mora.

artefakti
Mornarica: testiranje Alien Artefakta

Nedugo nakon što su medije uzele interes, ispostavilo se da bi kugla mogla biti zlonamjerna.
Počele su se dešavati čudne stvari u kući porodice kao što su: lupanje kasno u noć vratima, dom ispudnjen čudnim zvukovima, život je postajao sve čudniji.
Nakon dugog testtiranja, mornarica je donijela šokantan zaključak: sfera (kugla) nije ništa drugo no obična lopta nehrđajućeg čelika.

Obitelj pronašla 'Alien Artefakt' blizu svoje kuće.
Misterija sfere

Sad se postavlja pitanje: ako je bila obična čelična lopta, kako je bila u stanju učiniti takve fantastične stvari?
Vjerovatno neravni podovi porodične kuće bi mogli biti uzrok, međutim to ne uzima u obzir sve druge čudne aktivnost.

Vase misljenje?