Horror: mučena djevojka pokušala piti paru iz pegle.

Horror: mučena djevojka pokušala piti paru iz pegle, tjerana da spava uspravno u lancima i radi 17 sati dnevno.

Žena koja je bila zatočena kao rob od strane vlasnika Meksičke kemijske čistione, ispričala je dvogodišnju pravu horror priču.

Horror: mučena djevojka pokušala piti paru iz pegle,tjerana da spava uspravno u lancima
Opekotine od pare kada je Zunduri pokusala da pije paru iz pegle

Strašna ispovjest Zunduri koja je bila zatočena i prisiljavana na rad 17 sati dnevno. Bila je  vezana s metalnim lancima oko vrata.

Zunduri

Iz bolničkog kreveta gdje se oporavlja, izjavila je da je  5 dana bila bez hrane.Zbog gladi je trgala i jela plastična pakovanja od odjeće. Dehidrirala  je i pokušala piti ili ovlažiti usta od pare sa glačala.

Opekotine po tijelu

Kada nije stizala da odradi sve zadatke, znala je šta je slijedi. Mučili bi je i pržili peglom a krili su je iza gomile veša. Pustili bi muziku da se njen vrisak ne čuje.
Zunduri kaže da je njena porodica tražila tu, jer je to posljednje mjesto na kojem je viđena. Međutim, bilo im je rečeno da je ona sad prostitutka i da je bolje da je nestala.

Oziljci od udaraca  Mučena djevojka

Zunduri je počela raditi u veš praonici prije 5 godina u Mexico Citiju.  Na početku sve je bilo bajno, kako se prisjeća ova nesretna žena. Dobila je sobu za spavanje, plata je bila zadovoljavajuća, bila je sretna. Tri godine kasnije, vlasnica  Leticia Molina Ochoa optužila ju je da gori odjeću.

Ucjenjivalaje Zunduri da će je prijaviti za krađu ako ne ostane da otplati štetu.
Leticija koja se je sada osuđena na 50 godina zatvora zbog okrutnosti, tjerala je da radi 17 sati dnevno. Vezala ju je lancima koji su bili prekratki da bi Zunduri mogla leći na pod pa je morala odmarati i spavati stojeći.

Liječnici koji su pregledali Zunduri, izjavili su da bolne rane na tijelu, rane na ušima, izbijeni zubi, opekotine jasno potvrđuju priču ove nesretne žene.
Sada je na sigurnom: Zunduri se oporavlja  u bolnici nakon što joj  pobjegla 25. aprila.

Slavlje: Zundurin povratak obitelji 🙂

Teško je reći da li će se ikad oporaviti ali dvije stvari su sigurne a to su: psihološko mučenje koje je preživjela nikad neće zaboraviti i druga da ovakvi monstrumi nažalost zaista postoje.

Vase misljenje?