2 djece pronađeno mrtvo u zamrzivaču

2 djece pronađeno mrtvo u zamrzivaču u Detroitu, majka uhapšena.

Detroit: majka je uhićen u utorak, nakon što su smrznuta tijela dječaka i djevojčice pronađena u zamrzivaču u obiteljskoj kući, priopćila je policija.

2 djece pronađena mrtva u zamrzivaču
Detroit: 2 djece pronađena mrtva u zamrzivaču

Policija u početku na trenutak su pomislili da se radi o ženskom tijelu. Kasnije su izvijestili da se radi o dvoje djece pronađeni u plastičnoj vreći u zamrzivaču.

Dječak je bio oko 11, a djevojka je bila 14Godina.  Priopćila je policija načelnik James Craig, koji je nazvao „strašno otkriće.“

Ženu nisu zatekli kada su stigli kući ali su je našli  u obližnjem stanu i ispitivali su je. Ona je uhićena kasnije, u utorak. Njezino ime nije objavljeno.

Dvoje druge djece ženskih, u dobi od 11 i 17, pronađeni su u susjedovom domu i smješteni u zaštitnom pritvoru.

Susjed i prijatelj Tori Childs je rekla da nije vidjela dvoje mrtve djece oko godinu dana.

Ms Carrie, prijateljica od optužene majke je rekla ‚ Jutros mi je rekla: Carrie.ako se ne vidimo više samo da znaš da te volim‘, i ja volim nju isto samo što je ona prolazila kroz težak period‘

Sve četvero djece nisu išli u školu imali su obuku kod kuće,a majka je rekla razlog njen strah da bi se nešto moglo dogoditi djeci.

Žena je živjela u kompleksu najmanje 10 godina. 
Bila je nezaposlena, novac joj je bio problem te nije plaćala stanarinu. Prijatelji su znali za predstojeće iseljenje.

Policijski službenici  su pronašli dječija tijela, dok su vršili deložaciju u 3-spavaće sobe kuće u apartmanskom naselju samo istočno od centra grada. Obdukcija će utvrditi kako su umrli.

Izvor:  Avaz

Vase misljenje?