Sokantno: beba stara dvije sedmice zanemarena

Sokantno: beba stara dvije sedmice zanemarena od svoje majke koju je  dovela  u užasno stanje.

Srceparajuce slike dvije sedmice stare bebe cija se rebra vide kroz kožicu sto je znak neuhranjene bebe kao i ostale znakove bebinog loseg stanja.

Ove šokantne fotografije pokazuju nevjerojatnu zanemarivanje djeteta koji je bio kod kuće sa svojom majkom za samo dvije sedmice.

zlostavljanje djece
Sokantno: beba stara dvije sedmice zanemarena od svoje majke koju je  dovela  u užasno stanje.

Beba osim neuhranjenosti pati od infekcije krvi i boluje od više smetnji, uključujući akutno zatajenje bubrega, zatajenje jetre, zatajenja srca i teških metaboličkih deficita.
Osim zdravstvenih tegoba na ovom malisanu su pronasli i ugriz najvjerovatnije od životinje. Nevjerovatno je koliko ljudski um moze biti okrutan.

zanemarivanje djece
 na ovom malisanu su pronasli i ugriz najvjerovatnije od životinje

Dr. Elena Leu, koordinator pedijatrijskog odjela Županijskog bolnice u Constanti rekao da je čudo da je još uvijek živ.
Liječnici su se trudili da beba dobije na težini i uspjeli su beba se polako oporavlja, ali su naveli da su zaprepašteni užasnim bebinim zanemarivanjem.

Majka Brittany Marie Wiest, koja ima jos 8 djece sa kojima živi uhapšena je a za teret joj se stavlja  smrti njenog djeteta sina u aprilu 2014.

Roxana Jedan je, glasnogovornik Constanta Child Care, rekla je da nakon što beba bude puštena dat će se profesionalnoj njezi koja se brine o pravilnoj brizi a da ce i njenih 8 ostalih djece biti integrirano u sustav zaštite djece. Majka je do sada odbila da se to dogodi, kao i dopustenje da mališan bude usvojen.
Ona je rekla da je njezin muž otišao raditi u Italiju, ali im nije poslao ništa novca, jer je bio uhićen i osuđen zbog krađe.

Post a Comment

Noviji Stariji