Sokantno: beba stara dvije sedmice zanemarena

Sokantno: beba stara dvije sedmice zanemarena od svoje majke koju je  dovela  u užasno stanje.

Srceparajuce slike dvije sedmice stare bebe cija se rebra vide kroz kožicu. 

Ove šokantne fotografije pokazuju nevjerojatnu zanemarivanje djeteta koji je bio kod kuće sa svojom majkom  samo dvije sedmice.

zlostavljanje djece
Sokantno: beba stara dvije sedmice zanemarena od svoje majke koju je  dovela  u užasno stanje.

Beba osim neuhranjenosti pati od infekcije krvi i boluje od više smetnji, uključujući akutno zatajenje bubrega, zatajenje jetre, zatajenja srca i teških metaboličkih deficita.
Osim zdravstvenih tegoba na ovom malisanu su pronasli i ugriz,najvjerovatnije od životinje. Nevjerovatno je koliko ljudski um moze biti okrutan.

zanemarivanje djece
 na ovom malisanu su pronasli i ugriz najvjerovatnije od životinje

Dr. Elena Leu, koordinator pedijatrijskog odjela Županijskog bolnice u Constanti rekao da je čudo da je još uvijek živ.
Liječnici su se trudili da beba dobije na težini i uspjeli su beba se polako oporavlja. Zaprepašteni su užasnim bebinim zanemarivanjem.

Majka Brittany Marie Wiest, koja ima jos 8 djece sa kojima živi uhapšena je a za teret joj se stavlja  smrti njenog djeteta sina u aprilu 2014.

Roxana Jedan je, glasnogovornik Constanta Child Care, rekla je da nakon što beba bude puštena dat će se profesionalnoj njezi koja se brine o pravilnoj brizi a da ce i njenih 8 ostalih djece biti integrirano u sustav zaštite djece. Majka je do sada odbila da se to dogodi, kao i dopustenje da mališan bude usvojen.
Ona je rekla da je njezin muž otišao raditi u Italiju, ali im nije poslao ništa novca, jer je bio uhićen i osuđen zbog krađe.

Vase misljenje?