Snimljen selfie, trenutak prije smrti!

Snimljen selfie, trenutak prije smrti, žalosno.

Kada se slikamo, obicno  želimo uhvatiti  neki trenutak. Nešto što kasnije cuvamo kao uspomenu na ludosti koje smo cinili. U zadnje vrijeme  ’selfies‘ postala prava ludost. Ljudi idu u u toliko krajnost da su spremni na sve samo da bi sebe fotografisali u najbizarnijih situacijama. 

selfie prije smrti

Rusija: djevojka pokusala impresionirati prijatelje te izgubila ravnotezu pala sa mosta na kabal gdje je smrtno stradala od  struje.

nesrece zbog selfia

2014. godine na lokaciji  Sjevernoj Karolini, djevojka se slikala tokom voznje nakon cega je udara kamion te zavrsava kobno.

Snimljen selfie prije smrti!

Ako se sjecate leta Malezijskog Airlinesa let MH17, koji je tragicno srusen u Ukrajini 20.14. godine, ovo je selfi majke i sina koji su slikali tek prije polijetanja.

slika prije smrti

Vjerovatno ste culi za ove dvije prijateljice za koju jednu od njih mozemo reci da je bila na pragu vjencanja. Medjutim, dan prije svecanog dana, dozivjele su stravicnu nesrecu pri cemu je mladenka smrtno stradala. Ostao samo selfi da prezivjelu podsjeca na tragicnu sudbinu.

slika prije smrti

Ovaj dvadesetjednogodisnji Meksikanac ljubitelj pistolja, stradao je prilikom pravljenja slike za Facebook, kada se je slucajno upucao pistoljem u glavu, nije prezivio.

Ovo su samo neki od mnogih slucajeva, zato pazite kada pravite ovakve gluposti zar je zaista selfie toliko vazan pa da mu pridajemo toliku paznju da cak i zivot stavimo na kocku?!

Vase misljenje?