Magični tuneli od stabala.

Magični tuneli od stabala koji su neodoljivi, a svako bi zasigurno pozelio prosetat ispod ovih savrsenih krosnji.

Priroda u cjelini teži da bude duboko lijepa stvar. Ovi magicni tuneli od stabala nastaju  slučajno prirodom ili uz malu pomoć nekih bolesnika i talentiranih vrtlara.

Ovi prekrasni oblici stabala tunela koje smo kopirali samo govori puno koliko smo se zapravo ogledali na prirodu.
Ovakva mjesta poput ovih nadahnulo vise arhitekta kroz historiju koji su projektirali  sjajan svod stropa gotičke katedrale ili lukova a i neke druge  strukture.
Mnogi drevna društva smatrali su drveće svetim i održavali su  stare  šumarke borova cineci ih mjestima  prekrasnim. To nije teško razumjeti zašto.

Unatoč tome polako stabla rastu, oni su izuzetno osjetljiv na razne načine mijenjajući njihov rast. Uz jake, uporni i vrlo strpljiv snagu, drveće može biti oblikovana u različitim oblicima. Neki od tih stabala tunela su formirana i oblikovana od strane pažljivih vrtlara kako bi se osiguralo da su u skladu sa svojim urbanim sredinama.

U Ukrajini postoji jedno od tunela, popularno foto mjesto bas kao stvoreno za parove. Cilj je bio napraviti photo u vremenu kada teretni vlakovi trebali bi proći. Čak i slučajno, ti drvo tuneli mogu raditi svoje čari na nas.

 

 

 

 

 

 

Vase misljenje?