Žena zatočena u kavezu već 12 godina?!

Žena zatočena u kavezu, jer boluje od mentalne bolesti.  Zbog loših uvjeta u kojem živi njen muž zatražio pomoć kako bi joj bolje uvjete  pružili u kavezu.

Kinez Luo Jindong (64) koji se inače bavi građevinom, kada je primijetio znakove bolesti supruge zatvorio ju je u kavez.Već 12 godina žena boravi u kavezu.  Čini se da i lokalne vlasti,  mediji se slažu s tim, jer nitko ništa ne poduzima.

Kako priča kinez da je iz vrlo siromašne porodice te se morao on brinuti o braći i sestrama.  Nije imao puno vremena za sebe. Kada je imao 50 godina, kupio je sebi ženu. 

 

Žena zatočena u kavezu


Nakon jedne godine braka dobili su sina kojeg je Luo oduvijek želio.  Nakon toga ženi su se počeli pojavljivati zdravstveni problemi. Luo Jinhuia je morao da radi, a o njoj se brinula njegova majka. Kad je počela ispoljavati agresiju morali su je zatvoriti jer nije imao uslove da plaća bolnice navodi Luo.

Luo tvrdi da voli  ženu i zbog nedostatka sredstava da plaća liječenje, odllučio je da zatvori suprugu tako da ujedno i sin raste uz nju.

Žena zatočena u kavezu već 12 godina

Luo kaže da obaveze sve padaju na njega, sina koji već ima 12 godina. 
Luo apeluje da se pomogne pri školovanju njegovog  sina i da se poboljšaju uvjeti u kojem njegova žena živi već zatočena 12 godina.

Objavljen je broj telefona ukoliko neko želi da pomogne ovoj nesretnoj porodici.Vase misljenje?