Žena zatočena u kavezu već 12 godina?!

Žena već 12 godina u kavezu jer boluje od mentalne bolesti te zbog loših uvjeta u kojem živi njen muž zatražio pomoć kako bi joj bolje uvjete  pružili u kavezu.

Kinez Luo Jindong (64) koji se inače bavi građevinom kada je primijetio znakove bolesti zatvorio je  u kavez već 12 godina žena boravi u kavezu ali čini se da i lokalne vlasti i mediji se slažu s tim jer nitko ništa ne poduzima.

Kako priča kinez da je iz vrlo siromašne porodice te se morao on brinuti o braći i sestrama pa nije imao puno vremena za sebe i da se pobrine da ima svoju porodicu već tek u 50 godina kinez sa svojom ušteđevinom kupuje ovu ženu tada mladu i oženio 2000. godine.

Žena  zatočena u kavezu

Nakon jedne godine dobili su sina kojeg je Luo oduvijek želio ali se tad počeli se zeni pojavljivati zdravstveni problemi ali pošto Luo Jinhuia je morao da radi o njoj se brinula njegova mati ali već kad je počela ispoljavati agresiju morali su je zatvoriti jer nije imao uslove da plaća bolnice navodi Luo.

Luo tvrdi da voli  ženu i zbog nedostatka sredstava da plaća liječenje, odllučio je da zatvori suprugu tako da ujedno i sin raste uz nju.


Žena  zatočena u kavezu već 12 godina
Luo kaže da obaveze sve padaju na njega, sina koji već ima 12 godina u školu prati i jedva prolazi sa financijama jer zarađiva jako malo.
Luo je apeluje da se pomogne pri školovanju sina i da se makar poboljšaju uvjeti u kojem njegova žena živi već zatočena 12 godina.

Objavljen je broj telefona ukoliko neko želi da pomogne ovoj nesretnoj porodici.Post a Comment

Noviji Stariji