Sa dva metka u ledja ubijena miss Honduras i njena sestra

Ubijena miss Honduras sa dva metka u leđa, nakon što je pokušala pobjeći nakon rafala ljubomornog dečka.


Maria Jose Alvarado, 19, i njezina sestra, 23, ubijeni su hladnokrvno nakon cega je Plutarco Antonio Ruiz je priznao ubojstva I doveli policiju do tijela u selu blizu Aguagua rijeke, Santa Barbara.


ubijena misicaNavodno miss Honduras je bila na putu za London za natjecanje za miss svijeta i sve je proslo pogresno kada je decko od njene sestre koji je letio u napadu ljubomore nakon što je vidio svoju djevojku kako plese s drugim muškarcem.
Nacionalni policijski agenti uhitili Plutarco Antonio Ruiz, dečka Miss Hondurasa María José Alvarado sestre. Tijekom uhićenja su također zaplijenili dva automobila i pištolj.
Vojska danas je preuzet tijela Maria Jose Alvarado (na slici) i njezina 23-godišnja sestra Sofija iz jarka pokraj rijeke Aguagua u Santa Barbari šest dana nakon što je nestala iz rođendanske zabave.
Deseci prijatelja i rodbine tinejdžerske ljepotice okupili na bdijenju uz svijeće,do jučer pohađala na faksu, prisjećajući se tako mlade žene koja je sanjala da postane diplomat i koji je radila kao model da bi pomogla svojoj  siromašnoj obitelji.
Ludin Reyes, kolega student na Tehničkom sveučilištu u Hondurasu, rekao je za  Fox News: 'Ona je bila jednostavna, skromna,totalno nevina, nasmijana i bez zlobe. "
Jučer majka ubijenih djevojaka Tereza Munoz shrvana, izjavila za televiziju da njezine kćeri previše imale povjerenja i prijateljski naklonjene da je bilo  tragično za njihovo vlastito dobro.


Ubistvo miss Honduras i njene sestre

Honduraški grad San Pedro Sula, Honduras, na vrhu popisa svjetskih najnasilnijih mjesta na Zemlji.
Najmanje tri ubojstva na dan, uglavnom u rukama začarani bandi i karteli koji slobodno djeluju u području bezakonja, siromaštva i propadaju pravosuđa.
Naoružani napadači su preuzeli kontrolu nad gradovima i selima, svjestan da je policija neučinkovita i korumpirana.
ubistvo misice

San Pedro Sula zabilježeno 1.218 ubojstava u 2012. (po stopi od 3,3 ubojstava dnevno). To je uslijedila Acapulco, Meksiko; Caracas, Venezuela i Distrito Central, Honduras.
Iste godine, on je izvijestio da je u San Pedro Sula je opterećena s jednim od Južne Amerike najslabijih ekonomija - i gotovo 70 posto stanovništva živi u siromaštvu.
San Pedro Sula je stopa ubojstava od 169 po 100.000 ljudi daleko nadmašuje sve što je u Sjevernoj Americi ili mnogo veće gradove poput Lagosa ili Sao Paulo.


misice slike

Maria Jose sebe opisala na Miss World website profilu kao mladog diplomatu koji uživa igrati odbojku i nogomet u slobodno vrijeme.
Ona pobijedila 18 natjecanju osvojila titulu Miss Honduras u travnju.
A trebala se pojaviti u Londonu za natjecanje Miss svijeta.Post a Comment

Новија Старијa77