S dva metka u ledja ubijena miss Honduras i njena sestra

Ubijena miss Honduras s dva metka u leđa, nakon što je pokušala pobjeći.

Maria Jose Alvarado, 19, i njezina sestra, 23, ubijene su hladnokrvno. Plutarco Antonio Ruiz je priznao ubojstva i doveo policiju do tijela u selu blizu Aguagua rijeke, Santa Barbara.

Navodno miss Honduras je bila na putu za London za natjecanje za miss svijeta. Sve je proslo po zlu, kada je decko od njene sestre poludio.  Dobio je napad ljubomore, nakon što je vidio svoju djevojku kako plese s drugim muškarcem.
Nacionalni policijski agenti uhitili su  Plutarco Antonio Ruiz. Tijekom uhićenja su također zaplijenili dva automobila i pištolj.

Vojska je danas preuzela tijela Maria Jose Alvarado (na slici) i njene 23-godišnja sestre Sofija. Tijela su izvukli  iz jarka pokraj rijeke Aguagua u Santa Barbari.  Šest dana nakon štu nestale srođendanske zabave.

Ludin Reyes, kolega student na Tehničkom sveučilištu u Hondurasu, rekao je za  Fox News: ‚Ona je bila jednostavna, skromna, totalno nevina, nasmijana i bez zlobe. „
Majka ubijenih djevojaka Tereza Munoz shrvana, izjavila za televiziju da njezine kćeri previše imale povjerenja i prijateljski naklonjene da je bilo  tragično za njihovo vlastito dobro.

Ubistvo miss Honduras i njene sestre


Honduraški grad San Pedro Sula, Honduras,  nalazi se na vrhu popisa svjetskih najnasilnijih mjesta na Zemlji.
Najmanje tri ubojstva na dan, uglavnom u rukama začarani bandi i karteli koji slobodno djeluju u području bezakonja, siromaštva i propadaju pravosuđa.
ubistvo misice

San Pedro Sula zabilježeno 1.218 ubojstava u 2012. (po stopi od 3,3 ubojstava dnevno). To je uslijedila Acapulco, Meksiko; Caracas, Venezuela i Distrito Central, Honduras.
Iste godine, on je izvijestio da je u San Pedro Sula je opterećena s jednim od Južne Amerike najslabijih ekonomija – i gotovo 70 posto stanovništva živi u siromaštvu.
San Pedro Sula je stopa ubojstava od 169 po 100.000 ljudi daleko nadmašuje sve što je u Sjevernoj Americi ili mnogo veće gradove poput Lagosa ili Sao Paulo.

Ubijena miss Honduras i njena sestra

Maria Jose sebe opisala na Miss World website profilu kao mladog diplomatu koji uživa igrati odbojku i nogomet u slobodno vrijeme.
Ona pobijedila 18 natjecanju osvojila titulu Miss Honduras u travnju.
A trebala se pojaviti u Londonu za natjecanje Miss svijeta.

Vase misljenje?