Progonjen od strane CIA-e zbog pljačke i dijeljenje siromašnima!

Zbog pljačke i dijeljenje siromašnima,Vasilis postao najtraženiji čovjek od strane od Cia-e u Grčko


Progonjeni od strane CIA-e

 Za Vasilisovu glavu čak je i izdata velika količina novca za nagradu ali nikad neko iz njegove okoline nije nagnuo njegovo prebivalište, očito su ljudi ga simpatisali zbog  velikodušno dijeljenja  siromašnima, pomaže djevojke koje se ne mogu vjenčati bez miraza,- kaže Grk, legenda koja nalikuje na priču iz filma.

Rođen je 1966 u jednom selu,snijegom pokrivene planine u središtu Grčke, gdje je njegov otac držao kozu, a na svog brata Nikosa je gledao kao svog idola.U školu je pješačio bos po snijegu, a kad je snijeg bio previsok za njega,stariji brat bi ga nosio.

Kad je imao 13 godina, obitelj se preselila u grad, stariji brat otišao na more, a Vasilis dvije godine radi na tekućoj vrpci u tvornici sira. Grčka ekonomija cvjetala onda, ali samo da bi  bogati postali još bogatiji.
 Sa svojim bratom u  sedam godina imali su  nekoliko desetaka pljački krađu videorekorderi. Tada je upoznao Kostas Samaras, "umjetnik" i pljačka se učestila.

Kada bih uzeo tuđe auto,vratio bi ga oprano s novcem na sjedištu,a kada bi mu neko ponudio da jede,vratio bi višestruko.

Ovakav tip pljačkaša bi trebalo svakako više pustit na slobodu a političare iza rešetaka zar ne ? :)Post a Comment

Noviji Stariji